Cóm funcionem?

Els membres del grup anem a buscar la cistella cada dimecres, entre les 19 i les 21 h al Casal el Brot. La setmana anterior, rebem un missatge recordant que hem de fer la nostra comanda a través del nostre bloc abans de diumenge al vespre.
Els nous cistellaires, tenen la possibilitat de provar la cistella durant un mes. Així poden tastar els productes, veure les quantitats, adaptar-se a les seves necessitats. Durant aquest mes, el pagament es fa cada setmana.
Després, si els hi ha agradat, que segur que sí, el compromís és tenir una permanència de 6 mesos, d'aquesta manera ajudem als proveïdors a planificar-se millor.
Si vols sumar-te al projecte, envia'ns el teu correu a cistellaireselbrot@gmail.com

divendres, 10 d’abril del 2020

Receptes del Brot

Hola, cistellaires.

En aquests dies de recolliment, i no precisament per la setmana santa, estem aprofitant aquest temps per ampliar el nostre receptari. A poc a poc, va creixent el nombre de propostes saludables que aneu enviant. Hi ha per tots els gustos, però totes les receptes tenen un element comú, els ingredients bàsic procedeixen de la cistella ecològica que recollim cada setmana. Us convidem a entrar, compartir i continuar enviant les vostres propostes.

Novetats de la setmana

Aquesta setmana recollirem les cistelles el dijous, ja que dilluns es festa i els nostres amics i amigues de La Magalla rebran una mica més tard els productes que arriben de fora. Així, que dijous 16 d'abril ens veiem al mateix lloc i a la mateixa hora.
D'altra banda, els ous han pujat de preu, la dotzena passa del 4,4 € als 4,6 €

Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada