Cóm funcionem?

Els membres del grup anem a buscar la cistella cada dimecres, entre les 19 i les 21 h al Casal el Brot. La setmana anterior, rebem un missatge recordant que hem de fer la nostra comanda a través del nostre bloc abans de diumenge al vespre.
Els nous cistellaires, tenen la possibilitat de provar la cistella durant un mes. Així poden tastar els productes, veure les quantitats, adaptar-se a les seves necessitats. Durant aquest mes, el pagament es fa cada setmana.
Després, si els hi ha agradat, que segur que sí, el compromís és tenir una permanència de 6 mesos, d'aquesta manera ajudem als proveïdors a planificar-se millor.
Si vols sumar-te al projecte, envia'ns el teu correu a cistellaireselbrot@gmail.com

divendres, 5 de juny del 2020

Temps de desconfinament

Durant tot aquest temps de crisi sanitària el grup de Cistellaires el Brot hem pogut continuar gaudint de bons productes gràcies als nostres pagesos i pageses i al nostre forner. No oblidem la possibilitat que han brindat la Núria i el Ferran de poder recollir la cistella a casa seva (o dels pares de la Núria, per ser més exactes).

D'altra banda, durant aquest temps també hem vist com el nostre grup creixia, tenim nous i noves cistellaires que s'han sumat al nostre projecte de consum de productes de proximitat i ecològics. Els donem la benvinguda i, de ben segur, que es trobaran ben acollits. Altres cistellaires estan "confinats" fora de Montcada, estem desitjant que passi aquesta crisi per poder retrobar-los i retrobar-les amb nosaltres.


Algun petit canvi

Durant aquest temps els amics i amigues de La Magalla ens han fet el favor de posar els extres a cada un dels cistellaires. Això els hi ha suposat una feina extra  que és d'agrair. Però, a vegades "lo bó" s'acaba. En un parell o tres de setmanes, tornarem a tenir els extres a part i els haurem de pesar i agafar nosaltres, com havíem fet sempre. Això requerirà que posem la màxima atenció i continuem amb les mesures de prevenció que fins ara hem aplicat tant bé.

Una abraçada a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada