Cóm funcionem?

Els membres del grup anem a buscar la cistella cada dimecres, entre les 19 i les 21 h al Casal el Brot. La setmana anterior, rebem un missatge recordant que hem de fer la nostra comanda a través del nostre bloc abans de diumenge al vespre.
Els nous cistellaires, tenen la possibilitat de provar la cistella durant un mes. Així poden tastar els productes, veure les quantitats, adaptar-se a les seves necessitats. Durant aquest mes, el pagament es fa cada setmana.
Després, si els hi ha agradat, que segur que sí, el compromís és tenir una permanència de 6 mesos, d'aquesta manera ajudem als proveïdors a planificar-se millor.
Si vols sumar-te al projecte, envia'ns el teu correu a cistellaireselbrot@gmail.com

dimarts, 7 d’abril del 2020

En tot moment productes de proximitat!

Ja portem un temps de confinament a causa del coronavirus. Les xarxes van plenes de consells, activitats, propostes culturals i tutorials de tot tipus. Des del grup Cistellaires el Brot no volem ser menys. 

Nosaltres farem una única recomanació: Menja sa. Una de les maneres de menjar sa és consumir productes de proximitat. Fruites, verdures, pa i ous són els aliments que les persones membres del nostre grup porten fins al seu rebost. 

Gràcies als nostres pagesos i forners podem mantenir un hàbit tant sa com tenir una base alimentària adequada, amb productes de temporada. Ara, més que mai, volem donar-li el valor que es mereix.

Arrodonim el nostre consum anant a buscar les coses que necessitem a les botigues del barri. Estalviem temps, no contaminem i donem vida als nostres veïns i veïnes.

Si tu ets d'aquests i d'aquestes, busca el teu grup de consum responsable, a nosaltres ja saps a on trobar-nos!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada