Cóm funcionem?

Els membres del grup anem a buscar la cistella cada dimecres, entre les 19 i les 21 h al Casal el Brot. La setmana anterior, rebem un missatge recordant que hem de fer la nostra comanda a través del nostre bloc abans de diumenge al vespre.
Els nous cistellaires, tenen la possibilitat de provar la cistella durant un mes. Així poden tastar els productes, veure les quantitats, adaptar-se a les seves necessitats. Durant aquest mes, el pagament es fa cada setmana.
Després, si els hi ha agradat, que segur que sí, el compromís és tenir una permanència de 6 mesos, d'aquesta manera ajudem als proveïdors a planificar-se millor.
Si vols sumar-te al projecte, envia'ns el teu correu a cistellaireselbrot@gmail.com

dissabte, 23 de gener del 2021

Fem un pas endavant?

Hola, cistellaires. Aquest 2021 serà un any "important" per al grup, a l'abril ja farà 10 anys que recollim les nostres cistelles de verdures. Durant tot aquest temps ham viscut canvis. Hem canviat d'espai, persones que venen i van, diferents productors, més productes, més canes, més arrugues, més experiència,...

Pot ser és el moment de fer una reflexió del que hem viscut i del nostre futur. És probable que el temps que estem vivint, amb la pandèmia de la Covid-19, no sigui el millor per plantejar-nos canvis, o pot ser sí. Pot ser és el moment de ampliar el nostre suport a productors de proximitat i respectuosos amb el nostre entorn. Pot ser és el moment de fer un pas endavant i treure fora les nostres capacitats per ser encara més compromesos i compromeses amb la Terra, més solidaris i solidàries.

Darrerament hem rebut propostes de diferents projectes que ens ajudarien a treballar en aquesta línia, tant de nous productes per a nosaltres com d'altres grups per treballar en xarxa.

Us convidem a trobar una data per trobar-nos (de manera telemàtica 😁) i parlar de les nostres coses. Us animeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada