Cóm funcionem?

Els membres del grup anem a buscar la cistella cada dimecres, entre les 19 i les 21 h al Casal el Brot. La setmana anterior, rebem un missatge recordant que hem de fer la nostra comanda a través del nostre bloc abans de diumenge al vespre.
Els nous cistellaires, tenen la possibilitat de provar la cistella durant un mes. Així poden tastar els productes, veure les quantitats, adaptar-se a les seves necessitats. Durant aquest mes, el pagament es fa cada setmana.
Després, si els hi ha agradat, que segur que sí, el compromís és tenir una permanència de 6 mesos, d'aquesta manera ajudem als proveïdors a planificar-se millor.
Si vols sumar-te al projecte, envia'ns el teu correu a cistellaireselbrot@gmail.com

Els nostres proveïdors

Aquests són els proveïdors que ens subministren actualment algun producte, ja sigui de forma permanent com esporàdica.

La Magalla

La Magalla és el nostre principal proveïdor de verdures i hortalisses. L'Alfred i el Camil són els nostres pagesos de referència que actualment treballen unes terres al Maresme. A més, també ens proporciona fruita ecològica.



Forn Massamare
Cada setmana rebem pa acabat de fer. Des de Martorelles elaboren diversos tipus de pa. Actualment, ens ofereixen el de blat, d'espelta i el de 3 cereals.




Badacabres


Des de la serralada de Marina, al costat de casa, ens arriben els iogurs de cabrar de Badacabres, una gent de Badalona que té obrador propi i elabora una làctics maravellosos.




Eco Valldigna

Les taronges ens arriben des de Benifairó de la Valldigna (Valencia). Eco Valldigna porten més de 15 anys cultivant taronja de forma ecològica, amb certificat, sense pesticides i respectuoses amb el medi ambient.

 


Una vegada l'any portem oli de les Terres de l'Ebre. Oliflix és un petit molí d'oli d'oliva que ha estat recuperat, després de molt temps d'inactivitat.

Junt amb el molí han recuperat els sistemes d'elaboració tradicionals de l'oli d'oliva, essent el fruit d'aquest treball un oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred elaborat al més pur estil artesanal amb pedres de granit i premses hidràuliques.
Paral·lelament, i continuant amb la mateixa línia, el·laboren olives naturals de taula, també de forma artesanal i amb els ingredients que ens proporciona la natura.  



La Coubeta 1010

Des del Coll de Coubet, a la Garrotxa ens arriben dues cerveses artesanes,
Cervesa Rosa, feta amb malta d'ordi, malta de blat, espelta de Gallecs, llevat i aigua de font.
Cervesa Torrada, feta amb malta d'ordi, malta de blat, llevat i aigua de font.  
   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada